Muslimer bestörta över minaretförbud...





De senaste dagarna har varit mycket skrifter och diskutioner gällande Minareternas förbud i båda pressen och Tvn. SD, Aftonbladet och Expressen har varit delaktiga och skrivit om det.

Idag har 57,5 procent av väljarna, röstade ja till att göra Schweiz till det första landet i världen med totalförbud mot att bygga minareter, alltså muslimska bönetorn.
Detta är inte bara en attack mot religionsfriheten, utan också ett rent och klart försök att förolämpa det muslimska samfundet i och utanför Schweiz.

I de arabiska muslimska länder finns otroligt många fina, stora, gamla och nya kyrkor och ingen har äns försökt lägga besöksförbud eller annat utan alla kyrkor är öppna med all respekt för alla till och med Vi muslimer brukar gå in och be där.

Islam upplevas som ett hot i hela Europa inte för att Minareterna är en av de främsta islamiska symbolerna utan på grund av bl.a. följande orsaker:

- Det
finns väldigt mycket dålig bild och föredommar om Islam som förstör den fina äkta bilden för Islam och visar den relgionen som en bas/grund för terrorister. Det är samma regler som gäller i Judendommen och Kristendommen gäller för Islam och läser man Gamla testementet, Bibiln och Koranen så anser man att det samma regler som gäller. 

Alla de tre fina relgioner har kommit ur samma källa men kom i tre olika grader och nivåar. För i tiden hade Folk  levt i den gamla mörka, enkla tiden, den starka vann och svaga blev påtrampad, människorna i då tiden hade inte varit tillräckligt bereda för att ta emot de nya utvecklade väl organiserade reglar och förbindelser, 
För att människan hjärna ska kunna ta emot allt nytt så kom det i tre olika nivåar beroende på människans utvecklig. Skulle Gud ha skickat alla sina profeter samtidigt och alla tre stora böcker GT,B och K skulle det ha blivit kaos i samhället istället för att ändra samhällen till det bästa.

- Islam
sprider sig väldigt fort i Europa och många av européerna konverterar  sig till Islam vilket gör Islam till näst största religion i Europa. Detta är skrämmande för många Eruopiska länder.

Varför konverterar man sig till Islam?
När man lär sig mer och mer om islam så kommer man till verkligheten och börjar alla fördomar försvinna, man   får den äkta fina rena bilden om Islam och inte vad man har hört.... Islam är en relgion som är mån och rädd om alla individer oberoden av färg, ålder, bakgrund, rik eller fattigdom. Alla ska behandlas med respekt gamla som unga, vita som mörka, kvinnor, barn och män. Alla ska vara rädda om varandra och bahandlar varandra med respekt, empati och ödmjukhet. Det är självklart att det finns alltid någon som bryter mot den hummanitiska lagen.

Slutligen vill jag säga av våra fingrar är inte lika och det samma sak gäller oss alla. Det finns över allt i alla samhällen den som är bra och den som är mindre bra. Alltså det finns Alltid någon som kan förstöra för en hel grupp....

Jag vill mer än gärna rekommendera Er gå in och läsa det som är myket intressant på följande blogg:
http://apg.blogg.se/
http://dergham.blogg.se/







Kommentarer
Postat av: DG

Bra skrivet och med Guds hjälp kommer vi muslimer att alltid ha den bästa religonen. Vi står när andra faller inshallah

2009-12-01 @ 01:58:38
URL: http://dergham.blogg.se/
Postat av: J

Detta kanske är något att länka till ?



DU ÄR FRAMTIDEN

en blogg för ungdommar av en ungdom i Islam .



http://apg.blogg.se/



J

2009-12-01 @ 08:39:26
Postat av: Nanna

tacj J för tipset. mycket fint skrivet kära bushbush, inshallah allah jinsorna 3la a3da2 il islam

2009-12-01 @ 09:26:56
URL: http://bushbush.blogg.se/
Postat av: J

Hej !



Var fjärde svensk vill förbjuda nya minareter.



http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6229606.ab



J

2009-12-03 @ 13:34:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0