Snabba cash...

Snabba cash är en spänningsroman av Jens Lapidus från 2006. Den har varit en försäljningssuccé, och pocketutgåvan sålde fjärde bäst av svensk skönlitteratur 2007. Boken rosades av kritiker och ansågs vara något helt nytt inom svensk spänningslitteratur.

Snabba cash dvd-film
Johan ”JW” Westlund lever dubbelliv som stekare på de hetaste inneställena på Stureplan. När han förälskar sig i överklasstjejen Sophie lockas han in en värld av organiserad brottslighet. Jorge gör en osannolik rymning från fängelset och är på flykt från både polisen och den jugoslaviska maffian. Hans plan är att göra en sista koksleverans och sedan lämna landet för gott. Mrado - brutal indrivare inom den jugoslaviska maffian är i konflikt med bossen Radovan. Han får i uppdrag att hitta Jorge, men tvingas samtidigt ta hand ta hand om sin 5-åringa dotter.

Igår köpte min kära make filnen snabba cash för 200 kr. och vi såg filmen igår kväll. Filmen är bra, spännande och har mycket spänningar när man tittar på den. En riktig maffia film, som jag rekommenderar varmt...




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0