Hotellet Yas

Yas Hotel är ett arkitektoniskt mästerverk utan motstycke. Vchksith unik inblick i de minsta detaljerna. Arrangörer sparat några ansträngningar för att göra byggandet av denna byggnad och en av de mest attraktiva hotellen i världen, vare sig i affärer eller på semester
Med sina hisnande som natursköna eftersom det ligger till hälften på mark och hem till vatten den andra halvan, med utsikt över småbåtshamnen och ligger på Yas Marina Circuit under 2009 under ledning ™, som är värd Festival Grand Prix Formula 1 Etihad Airways i Abu Dhabi, hotell oöverträffad och unik egenhet från hemlandet och utomlands.
Rymma detta hotell som utvecklas av Aldar Hotell och Hospitality alla delar av modern och samtida i sin design förfarandet, men från utsidan, takbelysning skiftande färger du kommer att se från miles bort och titta Kohah nätverk av lokala fisk. Designen återspeglar en stark känsla av den omgivande miljön är de viktigaste delarna av bilar, båtar och så detta koncept verkar i alla delar av hotellet och presentera i början av alla detaljer i möblerna du sitter honom och även designar inre allmänna utrymmen ..

Resultatet?
























 




Kommentarer
Postat av: Nanna

åhhhhhhhhh såååååå lyxiiiiiigt

2010-09-18 @ 10:52:39
Postat av: salwa

اكيد المبيت فيه بلاوي يريدله جزدان ورصيد مفتوح من بنك المعزل ههههه

2010-09-26 @ 13:15:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0