En Hälsning från Hurgada

Nu befinner Vi, jag och min kära make i Hurgada och har det väldigt skönt och varmt.

Jag försöker föra över några bilder om det skulle fungera och lägga upp de till mina kära älskade ögonstener i Skåneland och Stockholmo samt alla mina kära läsare...

Vi gick på massage i totalt 5 ggr, om Ni viste hur skönt och avslappnande att gå på massage.... 

Jag hälsar alla mina kära och nära att vi har det väldigt bra, trevligt och skönt. Jag bjuder på några bilder
och Vi ses och hörs
Puss och kram
Utanför hotellet...Fika paus i en gammal mysig kafé som ligger på den gamla delen av HurgadaKvällsbild på hottelets insida...

Utsikten från vår balkong

En bild på magdansös...

Parken Zoo i Eskilstuna

Dag 3

Barnen har testa på det mesta och vi har haft mycket trevligt på den lilla semestern. Vi funderar på en liten semester till hösten.
Tack kära J för att, tack att vi har haft det underbart tillsammans. Det var verkligen en underbar upplevelse...
Några bilder från dag 3

Parken Zoo i Eskilstuna

Dag 2
Dag 2 var lång, vi var där redan kl. 09.30 och gick inte därfrån förrän kl.15.30. Dagen har varit mycket lung och fridfull, änglarna skötte sig jätte bra.
Vi gick först på djurparken och tittade på de flesta djuren. Vi fikade med glass, juce och kaffe.

Sedan gick vi till nöjesparken och köpte åkband till barnen och det blev full fart mellan de olika karusellerna.
Vi åt lunchen på parken och fortsatt följa barnen till de olika attraktionerna på tivolit...

Vi kom hem till husvagnen, jag duschade barnen och kära J höll på med grillen.Barnen lekte med nyfunna kompiser på campingen.

Barnen sover nu och vi alla är mycket  trötta så det är läggdags för oss. Vi ska lägga oss så fort är jag klar med detta inlägg för att vila oss och orka med morgon dagen.

Bilder från dag 2...

Parken Zoo i Eskilstuna

Dag 1
Jag jobbade till kl.11.15 och kom hem och hämtade kära Isak och Jakob från dagiset.
Barnen har tvättat sig och bytt om sina kläder. Kära J kom med husvagnen vi åkte strax efter kl.13.00. Vi var framme i Parken Zoo Campingen ca kl. 15.45
 
Jag gick med barnen till affären här och köpte glass till barnen medans älskade make höll på med husvagnen.

Jag fixade ris och sallad och kära maken grillade. Efter maten gick vi på en lång promenad till den stora köp centrun och handlade lite. 
Nu ligger kära barnen i sin säng och tittar på en film, jag bloggar och kära maken sitter och läser på sin dator och söker information om nöjesparken och zoo parken.
Några bider från idag...
Camping..

Det blir mycket spännande på fredag och helgen, då ska jag och min kära älskade make ska på campning med Kära Isak och Jakob.

Vi ska ta vår nya husvagn och åka till Zoo parken i Eskelstuna och bo på camping platsen där...

Jag ser verkligen fram emot campningen och längtar efter det.
Jag kommer med bilder från campningen och nu får ni en bild på husvagnen.


Student...

Den 10:e juni tar min ögonsten, Husse studenten. Jag ser verkligen fram emot det och tänker fira honom ordentligt.
Det blir en dubbel fest den 11: e juni då slår vi ihop Husses student och Isak och Jakobs födelsedagens fest.

En vecka efter firar vi lilla prinsessan, Almazas födelsedag.
En Bild på lille älskade Hussein...

bilder på mina kära älskade Degge och sin lilla familj...

bilder på mina kära älskade dotter och kära familj..

Sist men inte minst, jag och min kära älskade make...


Kyrkogården...

Igår blev det besök till kyrkogården. Vi åkte först till Coop Forum och köpte mullbark/täckbark för att täcka barnnenspappas grav.

Vi köpte 5 stora säckar och det gick åt 4 säckar. Det blev mycket fint...
Min kära älskade Ahmad vid sin pappas grav...Helgen

I helgen har vi, jag och min kära älskade make gjort otroligt mycket. Det mesta jobbet utfördes av min älskade make som har byggt klart den fina ute platsen.

Vi var på Olssons möbler i Åkersberga och handlade de nya fina dyra, mycket bekvämma och snygga ute möbler. Vi var på en trädgårds affärer, Favoriten i Åkersberga handlade mycket jord, blommor, plantor och gössel.

I helgen var det ett underbart väder så vi grillade ute och njöt av båda det sköna soliga varma dagar och de fina nya ute möbler.

Vi har haft en riktigt underbar helg tillsammans...Tack min kära älskade för en underbar helg...Vad tycks om en båttur nästa helg kära maken?

Ny opererad

Igår opererades jag för borttagning av en del av menisken i vä-knä. Jag hade inte berättat för mina ögonstener något om operationer alls. Jag ville inte oroa mina älskade ögonstener alls.

Det var bara min kära älskade make J som fick ta reda på det. Operationen har gått bra men det självklart att det gör mycket ont. Det är normal att få ont när det gäller ingrepp.

Tack kära Husse att Du kom och körde mig hem. Tack kära maken för att Du snäll och hämtade kära dottern. Tack För Era samtal och den stora kärleken jag får av Er alla

Tack att Ni finns alla mina kära älskade J och mina kära ögonstener samt Ali för kärleken och stöd.

Det bästa....

I torsdags blev jag världens mycket bekymrad och ledsen efter besöket hos optikern, när jag fick ta reda på att jag har glaskroppavlösning i vä-ögat. Sammas kväll skulle jag hämta min ögonsten, Degge från Bromma flygplats på besök över helgen.
Jag blev världens lyckligaste människa när jag blev överaskad av Kära Degge att han lilla söta familj var med honom i samma flyg. Jag kände mig så lycklig när jag fick syn på min kära älskade svärdotter och mitt älskade ängeln lilla Almaza...
Jag blev så lycklig så jag har inte kramat kära sonen utan sprang till mitt älskade barnbarn...Gud vad stor hon blev, hon är så sötttttttttttt.

Vi har haft det underbart under helgen...Tack kära Degge, Lisa och lilla ängeln att Ni kom...sist men inte minst, en bild på kära Isak och Jakob

RSS 2.0