Resturang..

Efternjobbet åkte jag och barnen till Vega resturangen och åt där. Det var länge sen jag o barnen var ute och vi hade mycket trevligt


Ett litet avlastningsbord

Vi har fixat ett litet fint avlastningsbord till köket i lägheten. Vi köpte 4 ben och hylla och fixade kära J resten.En stor fin gädda

I helgen hade Vi lagt fisknät och när vi tog upp nätet i lördagsmorgon så hade vi fått tre gös, två kräftor och flera skräpfisk som vi lämnade tillbaka till sjön.
Vi bestämde oss att lägga nät på dagen under tiden vi åker och handlar ett litet avlastningsbord till köket och besöker min älskade rara svärmor.

Klockan var 17.00 när vi gick ner till bryggan och tog båten för att ta upp fisknäten. Jag brukar dra upp näten, Det var nästan tomt i första nätet och jag började ta upp det andra nätet så kom det två gädda, två gös och flera abborre och plösligt fick jag syn på den stora gäddan. Jag var mycket orolig att vi skulle tappa den som det har hänt föråt.
Jag håll mig mycket lung tills min kära älskade Janne kom med hoven. Gäddan var så stor så att bara huTillslut vi hjälptes åt och i hoven på var sin sida och vi upp den stora fina gäddan.

Den var 93 cm lång och vi glömde ta vikten på den. Jag har gjort filé av halva gäddan och smörstekt den i ugnen. Den var mycket godddddddddddddddddd
Morgonfång


Höst

Hösten närmar sig och det blir dags för att tända ljus hemma och skapa en mysigt o trevlig miljö hemma.

Medans min kära make fortsätter med renoveringen och pysslar och grejer hemma i köket så har jag prydlat och fixat m dekuration till den ny köpt blockljus fat från Ikea...Det blev mycket vackrare med tända ljus vid måltiden.

Visst är det vackert med ljus?

De nya kryddhyllorna...

Brand i sopbilen

Idag på förmiddag har sopbilen brunnit och brandkåren tillkallades. Brandmännen tomde sopbilen på marken för att kunna släcka elden och det blev ett berg av sopor som luktade mycket illa över allt.

Till eftermiddag var allt borta...

Helgen

Vi hade en mycket mysig och trevlig och avkopplande helg. Båda jag och min kärlek känner oss risiga, trötta och förkylda. Så Vi hade en stor behov till en avkopplande helg

I lördags åkte vi till Ikea i Uppsala för att köpa en satalit apparat som inte behöver någon parabol utan man kopplar den till internet mot års och månads avgift.

Vi börjajade med ett besök till Ikea. Vi började besöket med fika och sedan handlade vi det som vi ville köpa och lite till. Sedan åkte vi och köpte sataliten som jag är mycket nöjd med. Det finna alla arabiska kanaler i den.

Från Ikea åkte vi till Uppsala centrum, där var det en mycket stor marknad och loppis på torget. Vi gick runt och som vanligt så andlade vi.
Uppsala besöket slutade Vi med att äta på en resturang med öppenbuffé. Det var en riktig god mat med olika maträtter.
Vi åt gott och så åkte vi hem till Stockholm igen.

I söndags blev det en tre och halv timmerspromenad i skogen. Vi plockade lite kantereller och bra med trattisar. Det var mycket mysigt och trevligt så tack min kära älskade att Du finns.
Fikat på Ikea i Uppsala


Bilder från lunchen


Bilder från igår..

Id il Fitr

Efter Ramadan månad så firade vi Id il Fitr.
Vi var ute och åt vid flera tillfällen och hade mycket trevligt tillsammans. Jag han ALDRIG lägga upp bilder.

Vi började med Id-bönen och sedan byte vi presenter med varandra och barnen fick mest som presenter. Alla barn ska få en liten slant, nya kläder o skor o presenter från sina nära och kära vuxna anhöriga.
Sedan var vi ute med barnen på Mc-Donalds och på på andra utlänska resturangar
Lisa blev glad av de gummihandskar hon fick av mig

Almasa var mycket nyfiken..

Glada Almaza

Isak o Jakob hjälpas åt och öppnar en av sina presenter

Jag och Isak

Degge hjälper till och bär maten till barnenNanna med sina nya kläder

Bilder på olika maträtter vi beställde

Hemlagad ris med lammkött och bondbönor

En bild till kära Janne

Nya stövlar

I förr igår regnade otroligt mycket och jag blev otroligt blått och därför bestämde jag mig att köpa ett par stövlar. Jag köpte ett par från Skopunken för 250 kr. Jag tycker att de var dyra men mycket snygga.


findus-lättpanerad-fisk

Jag ska som testpilot skriva om findus-lättpanerad-fisk.

Jag vill gärna tipsa Er om testet av Findus Green Deli och länka till http: http://smartsontestpilot.se/findus-lattpanerad-fisk/bli-testpilot/

Var med Ni också och testa findus-lättpanerad-fisk genom att bli testpiloter på Smatrsson

Jag verkar inte ha lyckats med att lägga fram en video till Er men här har ni länken

http://www.youtube.com/watch?v=9UUCqAejqrU

RSS 2.0