Min design

Jag har designat min smörgås....
 
Philadelphia ost med chockladsmak och natur nötter, det blev gooooooooooooot
 

Solsken

Igår åkte vi till Täby C för att bl.a. ta ut mediciner på apoteket..
På vägen dit var det en mycket vacker solsken så jag kunde inte låta bli utan att ta några bilder när jag satt i bilen och flera bilder tagits på hemresan på den vackra solnedgången.
Solsken....
Solnedgången....
Närmare hemmet....

Snöstorm

Det är en riktig snöstorm har vi här, det blev kaos med trafiken, några timmers förseningar, inställda bussar och många bil olyckor...
Många föräldrar hade svårt att komma och hämta sina barn från skolor så många barn kommer att sova över i skolan i natt.
Mina älskade barnbarn Isak och Jakob har ledigt i skolan imorgon. Rektorn ringde och sa att skolan har stängt imorgon.
Min kära älskade Ahmad hade svårt att åka hem så han kommer att sova över hos en jobbkompis i natt, älskade Jocke satt fast med flera passagerare i bussen på vägen hem i några timmmer på grund av bilolycka.
Älskade svärsonen blev också fast i trefiken från morgonen till kvällen, stackare han är ny opererad.
 
Man kan lätt säga att det är rena kaoset i Stockholm.
 
Alla bilar begravades under snön så det gick inte alls att köra bilarna från parkeringarna. Därför gick vi ner och mina älskade barn fick skotta snö för att greva upp bilen.
 
Bilder från igår tillsammans med Isak och Jakob på vägen till deras skola......

Sjukhusvistelse

I tisdags före veckan stelopererades jag på ett "specieálist sjukhus för sådanna operationer"och kom hem igår..
 
Mitt operation heter Fision ope. I mitt fall så har kirurgen klipt bort ett ben bit och satt på et annat ställe för att förstyrka det andra stället när när satt ihop två ben med skruvur. Han gjorde så att han satt ihop två ben på verje sida två spikar innåt och som i följande bild på utsidan
Likadanna skruvur sitter på insidan
Jag kom hem igår efter en jobbi uppvistelse på sjukhuset. jag trodde ALDRIG att man skulle isär behandlas som individ.
Jag låg på Intensiven hela tisdag dag och natt och jag måste säga att där jobbar underbara personal som verkligen jobbar med hjärta o hjärna.
I onsdags flyttades jag till en vård avdelning. Jag låg där som i ett öde och efter lång vänte tid som kom en (En Sjukskäterska)  så kallas för SSK in och det första hon gjorde var att springa och öppna båda fönster och sa: oj oj oj va varmt det är här.
Hon lät rumrummet vara öppen utan en enda tanke på att jag låg med blött sår som gick igenom.
 
Efter fyra dagar på sjukhuset har jag tjatat mycket om att jag ville duscha för jag var mycket svettig. Jag gick in och duschade alldeles själv och det gick bra, lite yr blev jag i slutet men det gick utmärkt.
Jag låg med en blött hand duk i sängen, med öppet fönster och blött sår, utan filt eller täcke på mig och väntade i över 1,5 timme på SSK för förbandsbyte. Jag ringde på larmet flera ggr. och varje gång fick jag samma svar: SSK var på väg till mig...
 
Direkt efter det här fick jag hög feber och istället för att krya på mig så blev jag risig istället.
Jag ville ha min frukost i sängen för jag frös mycket så kommer en SSK med två smörgåsar packade på varandra och låg på en servett. Om Ni viste hur jag kände när jag såg min frukost? Ledsen, besviken och helt nere.
Sjukgymnasten var en historia för sig själv. Hon kom in 5 minuter strax före kl. 09.00 på en förmiddag o sa att hon skulle bara läsa om mig och komma in tillbaka om 5 minuter. Jag lovar om jag inte har ringt flera ggr på eftermiddag skulle hon inte komma in vid kl. 14.00.
Alltså jag såg hur sjukgymnaterna gick bredvid patienterna och lärde dem men ingen brydde sig om mig så trodde jag att jag inte levde i Sverige.
 
Det fanns flera Undersköterskor som jobbade dag, kväll och natt samt SSK som var underbara och jobbade med hjärta och hjärna och passade verkligen på plats som rätt personer
 
Här kommer några bilder på det jag har skrivit om....

 

RSS 2.0