Linssoppa
Söndags frukost
Söndagens frukost blev angett med tomater, olivolja och parmesan
Karp
Karp är en mycket god fisksort. Det blev
stekt i ugnen och kryddad med bara gurkmeja, lite granatäppelsås och salt.
En sås gjorts av en blandning av olivolja hackade vitlök, hackade koriander och pressade citron. Den blandningen la jag på fisken när den var klar, man tar efter önskemål
Jag lade bara lite av denna sås på fisken innan jag stekte den i ugnen
Den blev mycket god
God morgon
Dolmar
Vindruvsdolmar gjorde jag
Det blev vegetariska dolmar, fyllda med stekt lök, suxhini ( den ljusa sorten), en tomat, ris, dill, svartpeppar, koriander, mynta och lite smör
Insid short wagu
Stekt Insid short wagu, potatismos, tabbouleh, stekt ljusgrön sushini med lök och tomater och sallad blev det till fredags middag
Det var gott
Fredagsfikat
Bild tagen av åtta årig
Den vackra bilden har tagits av mitt barnbarn ❤️som fyller snart åtta år❤️
Jätte duktig mitt älskade barnbarn❤️
Lövbiff
Det blev lövbiff, kokta potatis med smått och gott
Fredagsmys
Sitter framför vår öppenspis och det så vackert och så skön värme
Ha en riktigt trevlig helg
Sushimi och svart ris
Det blev sushimi och svart ris ill mig till middag och grillad laxfilé för älskade make
Insideshourt wagu
Köttbiten som heter insideshourt wagu är mycket fin och god bit
Det blev det till middagen med stekta champinjoner, potatis och rödbetor
Det blev mycket gott
Rester
Lax, räkor, ris, okra gryta, sallad och smått och gott blev det till middag
IKEA
Vi gjorde vår disigne på de lamporna vi köpte från IKEA
Det blev mycket fint och vackert
Smördeg
I kväll använde jag smördeg till förrätten och efterrätten
Till förrätten gjorde jag räkröra och efterrätten gjorde jag med florsocker, chockad, hasselnötter och färska blåbär
Både förrätten och efterrätten blev mycket goda
Nyårsdagen
God fortsättning
Nyårsdagens arabiskt kaffe är fixat👍🏻