Entrecote
Det blev även Tabouleh till middagen och den blev så klart mycket god.
Tabouleh:
Ingredienser
2 dl bulgur, kokt
4 dl persilja, slätbladig, fint skuren, ej hackad
1 kruka(or) mynta
2 st tomat(er)
2 msk citronsaft
1 skiva(or) vitlöksklyftor
4 msk olivolja, god
1 st vitlöksklyfta(or), pressad |
![](https://cdn1.cdnme.se/1459313/7-3/img_1490_546b22989606ee730680193e.jpg)
![](https://cdn2.cdnme.se/1459313/7-3/img_1514_546b22afe087c353b51ceaa5.jpg)
![](https://cdn1.cdnme.se/1459313/7-3/img_1515_546b231a9606ee7306801966.jpg)
![](https://cdn3.cdnme.se/1459313/7-3/img_1487_546b2259ddf2b3072d982463.jpg)
![](https://cdn3.cdnme.se/1459313/7-3/img_1488_546b227d9606ee741faa6f5c.jpg)
![](https://cdn3.cdnme.se/1459313/7-3/img_1489_546b2286e087c35480a4121c.jpg)
![](https://cdn1.cdnme.se/1459313/7-3/img_1516_546b236addf2b30671200802.jpg)
Kommentarer
Trackback