Entrecote

 
 
i fredags kom jag hem före min man så jag gick ut själv till skogen och plockade lite tratkanterellar och vanliga kanterellar och det blev en god sås till middag till Stekt entrecote. Vi blandade lite färska fin hackade persilja, koriander och färsk vitlök
Det blev även Tabouleh till middagen och den blev så klart mycket god.
Tabouleh:

Ingredienser

2 dl  bulgur, kokt

4 dl  persilja, slätbladig, fint skuren, ej hackad

1 kruka(or)  mynta

2 st  tomat(er)

2 msk  citronsaft

1 skiva(or)  vitlöksklyftor

4 msk  olivolja, god

salt och peppar

1 st  vitlöksklyfta(or), pressad

 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0